Foci

Tévez megtagadta a játékot, repülhet a Citytől

Edzője szerint megtagadta a pályára lépést a Bayern München otthonában 2-0-ra elvesztett BL-mérkőzésen Carlos Tévez, a Manchester City labdarúgója.

Az argentin csatár csereként állt volna be a kedd esti mérkőzés második félidejében, az incidensről Roberto Mancini vezetőedző így számolt be a találkozó után:

“Nagyon csalódott vagyok, mert nem volt hajlandó játszani, de még csak bemelegíteni sem. El tudják képzelni, hogy egy Bayern- vagy Manchester United-futballista ilyet tesz? Részemről itt véget ér a történet. Ha csapatként javulni akarunk, akkor nem számíthatok többé Carlosra. A következő napokban tárgyalok a klubvezetéssel.”

A 27 éves légiós – aki állítólag nem érezte jól magát – a nyáron többször is közölte, hogy családi okokból hazaköltözne Angliából.

Később Tévez maga is megszólalt az ügyben, és cáfolta Mancini szavait. “Félreértés történt, elnézést kérek a szurkolóktól. Münchenben bemelegítettem, és készen álltam a játékra, de most nem bocsátkozom részletekbe azt illetően, hogy miért nem léptem pályára. Mindig a klub rendelkezésére állok a jövőben is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik