Foci

Hargreaves kísérleti malacnak érezte magát a Unitednél

Meglepő nyilatkozatott tett a napokban Owen Hargreaves, miszerint a Manchester United orvosi stábja szakszerőtlenül bánt a sérülésével.

A United egykori középpályása Manchester vörös felében töltött évei alatt folyamatosan sérülésekkel küszködött, az utolsó három idényében mindössze ötször léphetett pályára, Hargreaves szerint pont a kezeléseknek “köszönhetően”.

A 30 éves játékos egy országos brit napilapnak nyilatkozva elmondta, elege lett abból, hogy a kezelések miatt úgy érezte magát, mint egy tengerimalac: “Kaptam néhány injekciót a térdsérülésemre, de azt követően sosem volt a régi. Terheltem a lábam, az orvosok azt mondták, minden rendben van a szalagokkal, de én úgy éreztem, mintha üvegből lennének, és bármelyik pillanatban összeroppanhatnának.”

Hargreaves tavaly csak egy találkozón szerepelt, a Wolverhampton Wanderers ellen, de öt perc után kénytelen volt elhagyni a gyepet a kiújuló sérülése miatt.

Természetesen Sir Alex Ferguson, a United menedzsere nem hagyta szó nélkül a vádakat: “Az orvosunk és a fizioterapeutáink is remek szakemberek. Pont az orvosi stáb az elmúlt évek sikereinek oka. Ha ők nem teljesítenének 100%-ot, akkor nem tartanánk most itt.”

Hargreaves idén nyáron hagyta ott a Unitedet, és a városi rivális Manchester Cityhez szerződött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik