Foci

Második meccsét is megnyerte a Juve

A torinóiak 1-0-s sikert arattak a Siena otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. Kikapott a Lazio.

Antonio Conte különleges mérkőzés elé nézett a Juventus kispadján, ugyanis az olasz rekordbajnok a Siena csapatához látogatott, akiket éppen a 42 éves szakember juttatott fel az élvonalba az előző szezonban.

A Juve a Parma elleni 4-1-es hazai sikerrel kezdte a szezont (az első forduló a sztrájk miatt elmaradt), most pedig a második győzelmüket is megszerezték a ma rózsaszínben futballozó Zebrák. A győztes gól a második félidőben érkezett, Vucinic passza után Matri vette be a Siena kapuját, a hazaiak pedig már nem tudtak válaszolni, 1-0-ra nyert a Juventus.

Eddig hibátlan a Juve:

Az Udinese is a második győzelmét szerezte meg két forduló alatt, a friuliak hazai pályán Di Natale tizenegyesével kerültek előnybe a Fiorentina ellen, majd Isla duplázta meg az előnyt még az első félidőben, kialakítva a 2-0-s végeredményt.

A Lazio hiába szerzett hamar vezetést a Genoa ellen, a vendégek a második félidőben Palacio és Kucka góljával fordítottak, és meglepetésre elvitték a három pontot Romából.

Az előző fordulóban az Intert legyőző Palermo csapata is kikapott a vasárnap délelőtti mérkőzésen, a szicíliaiak az újonc Atalanta otthonában szenvedtek 1-0-s vereséget. A meccs a pályára zúduló özönvíz miatt egy ideig állt, de végül be tudták fejezni az összecsapást.

A Catania otthon verte a Cesenát, a Parma szintén hazai pályán a Chievót, míg a Lecce három ponttal távozott a Bologna otthonából.

Eredmények – Serie A, 3. forduló
Atalanta-Palermo 1-0 (1-0)
Gólszerző: Denis (34.)
Bologna-Lecce 0-2
Gólszerzők: Giacomazzi (37.), Grossmüller (60.)
Catania-Cesena 1-0 (1-0)
Gólszerző: López (45. – 11-esből)
Lazio-Genoa 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Sculli (11.) illetve Palacio (54.), Kucka (71.)
Parma-Chievo 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Giovinco (24., 92.) illetve Paloschi (79.)
Kiállítva: Giovinco (95.)
Siena-Juventus 0-1 (0-0)
Gólszerző: Matri (54.)
Udinese-Fiorentina 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Di Natale (8. – 11-esből), Isla (30.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik