Foci

Szicíliai rémálommal indult az Inter szezonja

Hiába vezetett kétszer is a milánói gárda, 4-3-ra kikapott Palermóban a Serie A vasárnapi meccsén.

A forduló zárómérkőzése sem maradt el a korábbiaktól, vagyis vasárnap este is kiszakadt a gólzsák. A vendégek egyébként elég támadó felállásban léptek pályára, Gian Piero Gasperini fiai 3-4-3-ban futottak ki a gyepre, a támadósorban pedig Mauro Zarate és a két Diego, Forlán és Milito is helyet kapott.

A hazaiak kezdték jobban az amúgy pörgő iramú összecsapást, lógott is a levegőben egy szicíliai gól, ám a vezetést mégis az Inter szerezte meg: Dejan Stankovic játszott szépen a tizenhatoson belülre, Milito pedig élt a lehetőséggel. Ami nem sikerült az első negyvenöt percben, az fordulás után szinte azonnal összejött a Palermónak, Fabrizio Miccoli lőtt Julio Cesar kapujába.

 

Nem örülhettek sokáig a hazaiak, ugyanis büntetőt kapott az Inter, az argentin támadó pedig megszerezte saját maga és csapata második találatát – újra nyeregbe kerültek a milánói kék-feketék. Vagyis csak kerülhettek volna, ugyanis a szédületes második felvonás kilencedik percében a Palermo ismét egalizált.

A meccs góljai:



szólj hozzá: PA – IN 4-3

Ezt követően a vendéglátók még kihagytak egy ordító ziccert, ám úgy tűnik ez sem vetette vissza a brigádot, Miccoli és Pinilla ugyanis a hajrában két perc alatt padlóra küldte az Intert. A végére annyi öröm jutott a Nerazzurinak, hogy Forlán emlékezetessé tette debütálását és betalált.

Eredmény – Serie A
Palermo – Inter 4-3 (0-1)
Gólszerzők: Miccoli (48., 86.), Hernandez (54.), Pinilla (88.) illetve Milito (33., 51. – 11-esből), Forlán (90.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik