Foci

Egervári két helyen változtatott a pénteki sikercsapaton

Egervári Sándor kihirdette a moldovaiak elleni kezdőcsapatot, melyben Juhász Roland mellett Vanczák Vilmos is helyet kapott.

A Sion gólerős bekkje a védelem bal szélére került be, a Sampdoria légiósát, Laczkó Zsoltot váltja. Az már korábban biztossá vált, hogy Juhász Roland visszakerül a csapatba eltiltását követően, ő a megsérülő Lipták Zoltán helyén fog játszani Korcsmár Zsolt mellett. A hátsó alakzat jobb oldalán ezúttal is Varga József jut szóhoz.

Az uefa.com szerint több változás nem történt a csapatban, azaz a kapuban ezúttal is Király Gábor áll majd, míg a középpályát Koman Vladimir, Elek Ákos, Pintér Ádám és Hajnal Tamás alkotja. Elöl a svédek elleni két gól jegyzője, Szabics Imre és Rudolf Gergely rohamozza majd a hazaiak kapuját.

 

A mieink 19 óra 45 perctől játszanak Kisinyovban a Zimbru Stadionban a házigazda Moldova ellen. Egervári Sándor csapata Újpesten 2-1-re verte mostani ellenfelét, amely jelenleg az ötödik, vagyis utolsó előtti az Európa-bajnoki selejtezők E csoportjában. Magyarország a svédekkel azonos pontszámmal állva a harmadik.

A magyar labdarúgó-válogatott esti kezdője
Király Gábor – Varga József, Korcsmár Zsolt, Juhász Roland, Vanczák Vilmos – Koman Vladimir, Elek Ákos, Pintér Ádám, Hajnal Tamás – Szabics Imre, Rudolf Gergely

Ajánlott videó

Olvasói sztorik