Foci

Tököli Attila elhagyná a Kecskemétet

Távozni szeretne a kupagyőztes KTE-Ereco együttesétől a 35 éves Tököli Attila. A klub érdemeire hivatkozva tiszteletben tartja a döntését.

Története legjobb élvonalbeli szezonkezdetét produkálja a Kecskeméti TE, mégsem múlik el rendkívüli események nélkül a nyár az alföldi városban.

Tomislav Sivic vezetőedző csapata két győzelemmel és egy döntetlennel már 7 pontot szerzett az őszi szezonban, jelenleg a mezőny első feléhez tartozik a lila-fehér együttes. Meglepetésre a legutóbbi fordulóban (ahol a KTE 0-2-ről 2-2-re mentette a meccset a Pécs vendégeként) nem szerepelt a keretben Tököli Attila, a gárda egyik legértékesebb játékosa.

Ez azért volt meglepő, mert a szerb tréner egyik kedvenc, agyondicsért játékosáról van szó. Nos, a Pécs, a Ferencváros, a Dunaferr, a Paks korábbi játékosa kedden találkozott Rózsa Pállal. Tököli a nyilvánosság előtt részletezni nem kívánt okokra hivatkozva kérte a tulajdonost, hogy járuljon hozzá esetleges klubváltásához, melyet még ebben az átigazolási szezonban szeretne végrehajtani – írja a kecskemetite.hu oldal.

Rózsa egyeztetett Tomislav Siviccsel, majd “a játékos érdemeire való tekintettel” engedélyezte a támadónak, hogy más klubokkal tárgyaljon. A válogatott játékos tehát kölcsönben vagy véglegesen, de igen nagy valószínűséggel máshol folytatja pályafutását.

Tököli Attila eddig 44 mérkőzésen lépett pályára és 17 gólt lőtt a KTE színeiben. Legnagyobb sikerét a Magyar Kupa megnyerésével érte el a csapattal, a Videoton ellen 3-2-re megnyert kupadöntőben két gólpasszt adott Foxinak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik