Foci

Wenger utolsó szezonja jöhet az Arsenalnál

A francia szakember lapértesülés szerint hosszú idő után elhagyhatja a londoniakat, a Paris Saint-Germain készen áll lecsapni.

Az egyik legnagyobb nemzetközi futballportál, a Goal.com értesülései szerint Arséne Wenger elmondta a barátainak, hogy a 2011-2012-es szezon lehet számára az utolsó az Arsenalnál.

A lap szerint a szakember attól fél, hogy a klub új többségi tulajdonosa, Stan Kroenke irányítása alatt csökkenhet a befolyása, de a szurkolók részéről az utóbbi időben megfogalmazott heves kritikák is a távozás felé mozdíthatják.

A hírek szerint Wenger májusban találkozott a Manchester City delegációjával, azt azonban nem erősítették meg, hogy a világoskékek részéről felkérték volna az 1996 óta az Arsenalnál dolgozó szakembert Roberto Mancini helyének elfoglalására.

A 61 éves szakember távozása esetén a Paris Saint-Germain is reális opció lehet számára, egyes információk szerint Wenger jó viszonyban van a a PSG-be eurómilliókat ölő új katari tulajdonosokkal, akik biztosan örömmel vennék a neves mester szerepvállalását.

Persze egy év alatt még sok minden történhet, Wengert még három évig tartó kontraktus köti a londoniakhoz, egy idei jó szereplés pedig a szurkolói kritikákat is elhallgatathatja. Kérdés, hogy a valószínűleg Fabregast és Nasrit is elvesztő Ágyúsok képesek lesznek-e hat év után valamelyik kupát elhódítani…

Az Arsenal ma 18 óra 30 perctől a Newcastle United otthonában kezdi meg szereplését a Premier League új szezonjában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik