Foci

Megy vagy marad az Újpest ügyvezetője?

Lapértesülések szerint dr. Bartha Csaba távozik az újpesti labdarúgócsapattól, az ügyvezető nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Péntek délután a Nemzeti Sport Online és a pepsifoci.hu is Újpest közeli információkra hivatkozva arról írt, hogy dr. Bartha Csaba távozik az Újpesttől. Az ügyvezető igazgatót július 1-jén nevezték ki, Csehi Istvánt váltotta a poszton.

Honlapunk természetesen meg kívánta szólaltatni a korábban Debrecenben is dolgozó szakembert, aki sokadik próbálkozásunkra reagált: nem kíván nyilatkozni az ügyben. Az ujpestfc.hu-n egyelőre nem jelent meg közlemény a szóbeszéd kapcsán.

A lila-fehérek háza táján az utóbbi időben folyamatosan történik valami, előbb Kovács Zoltán sportigazgatót váltotta le Leo Beenhakker, majd augusztus elején a tulajdonos Tolnai Sándort vették őrizetbe, őt csütörtökön engedték szabadlábon. A héten a kispadon is változás történt, Mészöly Gézával egyoldalúan szerződést bontottak, helyette Herczeg András korábbi debreceni segítője, Zoran Spisljak irányítja a jövőben az Újpest szakmai munkáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik