Foci

Nasri 22 millió fontért távozhat Londonból

Úgy tűnik, pont kerülhet Samir Nasri átigazolásának végére, ha a Manchester City hajlandó kifizeti 22 millió fontot az Ágyúsoknak.

Korábban már arról cikkeztek a brit lapok, hogy a francia válogatott szélsőjéért 20 millió fontot hajlandó áldozni a City, azonban egy hónappal ezelőtt az üzlet meghiúsult.

Mivel Nasri szerződése jövő nyáron lejár, így Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere a médián keresztül üzent kollégájának, a manchesteri kékeket dirigáló Roberto Mancininek, hogy 22 millió fontért mehet a francia, mivel nem lát esélyt arra, hogy új szerződést kössenek vele Londonban.

Ezzel szemben a City inkább kivár, ha nem most, akkor jövő nyáron szerzik meg Nasrit, ráadásul ingyen. Ezért a kékek a korábban ígért 15 milliót fizetnék ki az Arsenalnak, majd további 7 milliót Nasri teljesítményétől függően.

Annyi bizonyos, hogy a City van jobb alkupozícióban, mivel az Ágyúsoknak túl kell adniuk jövő nyár előtt a 2008 óta az Arsenalban 85 találkozón pályára lépő, és 18 gólt jegyző francia támadón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik