Foci

Nem tágít a Chelsea

Roman Abramovics, a londoniak elnöke emelte a tétet és 30 millió fontot ajánlana Luka Modricért, a Tottenham horvát játékosáért.

Lassan már Modric-sagáról beszélhetünk, ugyanis az átigazolási herce-hurca már jó egy hónapja tart. Az egész azzal kezdődött, hogy a horvát focista, illetve a Tottenham elnöke tavaly megállapodtak abban, hogy a labdarúgó hosszabbít a Hotspurnél, cserébe a klub első embere elengedi őt, ha egy nagycsapat bejelentkezik érte.

A Chelsea aztán idén nyáron megtette az ajánlatát, a White Hart Lane-en azonban csak kacagtak a 22 millió fontos ajánlaton. Luka Modric be is rágott Daniel Levyre, amiért nem engedi el.

A londoni rivális aztán már 27 milliót fizetett volna, de a Tottenhamnek ez sem volt elég. A legfrissebb hírek szerint Roman Abramovic a hét elején ül le egyeztetni André Villas-Boasszal, hogy megvitassák a válogatott játékosért felajánlható összeget, ám a mindig naprakész szigetországi lapok arról cikkeznek, hogy ezúttal 30 millióval próbálkoznak.

Mindenesetre a Chelsea-nek meg kell oldania a középpályán esedékes gondokat, Michael Essien ugyanis megsérült, míg Frank Lampard az előző szezonban elfáradt a végére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik