Foci

A Kecskemét kiütötte a Kaposvárt

A Kecskeméti TE együttese hazai pályán 4-0-ra verte a Kaposvárt az OTP Bank Liga második fordulójában.

Kecskeméten a negyedik percben még nem, a tízedikben már esett gól, Alempijevics beadására Foxi érkezett menetrendszerűen és a hálóba fejelt (1-0). Nem kellett sokat várnia a hazai publikumnak a második találatra, hasonló összjáték után is az afrikai talált be, ezúttal 14-ről lábbal ragasztott bombagólt a felsőbe (2-0).

A folytatásban is minden a KTE szája íze szerint alakult, csak az volt a kérdés, mikor nő háromra a különbség, a választ pedig hamar megkaptuk: a 30. percben. Történt, hogy az igen aktív Alempijevicset buktatták a büntetőterületen belül, Savic pedig magabiztosan értékesítette a megítélt büntetőt (3-0).

Az első felvonásban már nem történt említésre méltó esemény, nem úgy a második játékrészben, melynek nyolcadik percében újra talpra ugorhatott a Széktói stadionba kilátogató mintegy 3 ezer néző, Tököli Attila passza után Gyurcsó Ádám lőtt az alsó sarokba (4-0).

A vendégek a 80. percben jártak talán a legközelebb a gólhoz, Peric szabadrúgása süvített el a kapufa mellett. Az eredmény már nem változott, a Kecskemét így hazai pályán szerezte meg első győzelmét az OTP Bank Liga mostani kiírásában.

Eredmény – OTP Bank Liga, 2. forduló
Kecskemét, 2000 néző, Vezette: Veizer Roland
Kecskeméti TE-Kaposvári Rákóczi 4-0 (3-0)
Kecskemét: Ribánsky – Alempijevic (Koszó 62.), Radanovic (Bertus 71.), Balogh, Mohl – Gyurcsó, Ebala, Cukic, Savic – Tököli, Foxi (Stokic 80.) Vezetőedző: Tomislav Sivic

Kaposvár: Hajduch – Okuka, Bank, Zsók, Gujic (Pavlovic 35.) – Katona, Hegedűs, Pedro, Bőle (Jánvári 35.) – Peric, Grumic (Kulcsár 68.) Vezetőedző: Sisa Tibor

Gólszerzők: Foxi (10., 14.), Savic (31., 11-esből), Gyurcsó (52.)
Sárga lap: Radanovic (2.) Cukic (85.) illetve Jánvári (88.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik