Foci

Bravúros magyar strandfocisiker

A csütörtöki mérkőzésen még csak megszorongatni tudta a világbajnoki ezüstérmes svájciakat a magyar strandlabdarúgó-válogatott, pénteken már le is győzte, mégpedig két góllal.

A strandfoci.hu beszámolója szerint a siófoki Coke Beachen rendezett barátságos mérkőzésen a nyitóharmad kiegyenlített játékot és két találatot hozott. Az első összecsapáson mesterhármast elérő Meier megint elemében volt, az ő találatával egyenlítettek a vendégek.

A középső felvonás után 3-3 állt az eredményjelzőn, és a másodikhoz hasonlóan a záró játékrészben is négy gól esett, de már a magyaroknak kedvezőbb elosztásban, ezzel 6-4 lett a vége.

A lefújás után a két csapat legjobbjának járó díjakat Nyilasi Tibor, az MLSZ sportigazgatója és Détári Lajos hatszoros világválogatott futballista adta át Fekete Viktornak, illetve a svájci Spaccának.

Barátságos mérkőzés, Siófok
Magyarország – Svájc 6-4 (1-1,2-2,3-1)
Vezette: Antal (segítői: Bagi, Takács, Bereczki)
Magyarország: Ficsor – Forgács, Fekete V., Hajlinger, Besenyei. Csere: Ábel, Berkes, Badalik, Jaksa, Kácsor (cserekapus)
Svájc: V. Jaeggy – Ziegler, Spacca, Meier, Schirinzi. Csere: Pichierri, Borer
Gólszerzők: Jaksa (8., 31.), Badalik (18., 34.), Forgács (22.), Fekete V. (32.), ill. Meier (11., 30.), Spacca (19., 23.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik