Foci

Árulják a jegyeket a Vasas-Roma meccsre

A gálamérkőzést augusztus 3-án a Puskás Ferenc Stadionban rendezik, az angyalföldi klub fennállásának 100. évfordulója alkalmából.

Kapcsolódó cikkek

A belépőket négy kategóriában, 3800, 4800, 6800 és 8800 forintért lehet megvásárolni az ország legtöbb jegyirodájában, illetve a jegyelado.hu weboldalon keresztül.

“Örömünkre szolgál, hogy eddig már ötezer jegyigénylés érkezett be a klubhoz, s nem csak Magyarországról és Olaszországból, hanem például Görögországból is” – mondta Erdős László, a Vasas Futball Kft. ügyvezetője. “A jelenlegi állapot szerint 27 ezer néző láthatja majd a helyszínen a meccset, melyen a Vasas-függő kártyával rendelkező szurkolóinknak szeretnénk egy külön szektort biztosítani.”

Az ügyvezető azt mondta, a Vasasnál is bevezetik a szurkolói kártyát, amely egyben bankkártyaként is funkcionál majd, és aki ezzel regisztrál a gárda weboldalán, az 20 százalék kedvezményt kap a belépők árából.

“A Roma nagy örömmel fogadta el a magyarok meghívását, különösen azért, mert egy 100 éves jubileum megünnepléséről van szó” – fogalmazott Antonio Tozzi, az olasz egyesület technikai menedzsere.  “Nem sok olyan klub van, amely elmondhatja magáról, hogy ilyen hosszú ideje működik. Másfelől fontos összecsapás is lesz a budapesti, a Roma ugyanis 15 nappal később már az Európa Ligában szerepel, ezért a csapat felkészülési találkozóként tekint a meccsre, ami azt jelenti, hogy a játékosok százszázalékos erőbedobással teljesítenek majd.”

A világbajnok Francesco Totti által vezényelt olasz együttes legjobb összeállításában, sztárjaival a soraiban lép pályára a tervek szerint 19 órakor kezdődő összecsapáson. Erdős azt mondta, tárgyalásban vannak a televíziós társaságokkal, s ha megszületik a megállapodás valamelyik csatornával, akkor előfordulhat, hogy módosul a kezdési időpont.

Az AS Roma jelenlegi keretében Tottin kívül további két világbajnok szerepel Daniele De Rossi és Simone Perrotta személyében. Rajtuk kívül olyan kiváló futballisták játszanak a bordó-sárgáknál, mint a montenegrói Mirko Vucinic, a chilei David Pizarro, a norvég John Arne Riise, vagy a brazilok közül Taddei és Juan.

Ajánlott videó