Foci

Egyszer nyert, egyszer kikapott a Loki

A Debrecen labdarúgó-csapata két edzőmérkőzést játszott szombaton, a Gaz Metant legyőzte, az FC Bihortól viszont vereséget szenvedett.

A román bajnokság hetedik helyezettje és a hajdúsági klub a héten már másodszor találkozott egymással és ezúttal is a DVSC-TEVA volt a jobb. Gólnélküli első félidőt követően Bódi Ádám találata döntött.

Délután a nagyváradi FC Bihor volt az ellenfél. A Debrecen három próbajátékost is bevetett (Selim Bouadla, Milan Susnjar és Adnan Alisic), majd Yannick révén a második félidő elején a vezetést is megszerezte. A túloldalon Pop egy duplával felelt, így 2-1-es vereség lett a vége.

A jövő heti Szuperkupa-döntőre készülő Kecskemét a szintén Európa Liga-induló Vojvodinával meccselt. Az újvidéki együttes az első felvonásban kétgólos előnyre tett szert, Dosso csak kozmetikázni tudott az eredményen.

Supka Attila együttese, a Budapest Honvéd is kikapott szombaton, a Rózsahegy (MFK Ruzomberok) Besenyőfalun verte 2-1-re a budapesti csapatot. A piros-feketék egyetlen gólját Ivancsics szerezte büntetőből.

Két magyar élvonalbeli legénység, a Vasas és az Újpest is összemérte erejét Angyalföldön. Az első félidő a hazaiaké, a második a vendégeké volt, Zamostny a hajrában váltotta gólra Bognár indítását, a lila-fehérek nyertek.

Véber György csapata, a Lombard Pápa a Slovan Bratislava vendégeként zakózott hatalmasat, a magyar gárda egy megválaszolatlan ötöst kapott ellenfelétől.

A Zalaegerszeg a horvát Zapresiccsel ikszelt. A Pécs a horvát élvonalblei Cibaliával ikszelt, a Győr az összeverbuválódot 4YOURTALENT Management Group gárdáját verte magabiztosan 5-1-re.

Eredmények

DVSC-TEVA – Gaz Metan 1-0 (0-0)
Gólszerző: Bódi (55.)

DVSC-TEVA – FC Bihor 1-2 (0-0)
Gólszerző: Yannick (49.) illetve Pop (69., 78.)

Kecskemét – Vojvodina 1-2 (0-2)
Kecskeméti gólszerző: Dosso

MFK Ruzomberok – Budapest Honvéd 2-1 (1-1)
Gólszerző: Pekár (26.), Lovas (76.) illetve Ivancsics (39. – 11-esből)

Vasas – Újpest 0-1 (0-0)
Gólszerző: Zamostny (82.)

Győri ETO – 4YOUR TALENT 5-1 (2-0)
Gólszerző: Simon, Dinjar, Ceolin, Molnár T., Babic, illetve Riberio

Cibalia – Pécsi MFC 1-1 (0-0)
Gólszerző: Bartolovic (11-esből) illetve Schultz

Inter Zapresic – Zalaegerszeg 1-1 (0-0)
A ZTE gólszerzője: Szalai (11-esből)

Slovan Bratislava – Lombard Pápa 5-0 (2-0)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik