Foci

Prukner: nagy siker a 3-0

A Ferencváros 3-0-ra legyőzte az örmény Ulisses együttesét az Európa Ligában. A vezetőedző nagyon örül az eredménynek.

Ahogyan élő közvetítésünkben is beszámoltunk róla, a hat év után a nemzetközi porondra kilépő FTC sikeresen vívta meg első Európa Liga-mérkőzését a csütörtöki Albert Stadionban rendezett találkozón. A zöldek három gólt szereztek és egyet sem kaptak az örmény Ulisses ellen.

“Örülök, hogy az első nemzetközi kupamérkőzésen győzni tudtunk. Nem tudtuk feltérképezni ellenfelünket, így különösen nagy siker ez az eredmény. Az első gól sokat segített, feloldotta a görcsöket. A fordulópont Ranilovic kivédett 11-ese volt. A győzelem nem dőlt még el, de megérdemelt a siker, a visszavágóra is becsülettel felkészülünk. Köszönjük támogatóink segítségét, reméljük, egyre többen állnak majd mellénk” – nyilatkozta Prukner László a találkozót követően.

” Ezt a meccset el kell felejtenünk, a visszavágóra pedig újult erővel felkészülni. A Ferencváros nagy klub, mi még csak az út elején járunk. Kár a kimaradt 11-esért, az fordulópont lehetett volna, kétségkívül most már lényegesen előnyösebb helyzetben van az FTC” – ez már az örmények trénerének, Szavada Arzumajannak értékelése.

A másik magyar együttes, a Paks 1-0-ra győzött Andorrában, a Santa Coloma ellenében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik