Foci

Prukner kér egy kis időt az összeszokottsághoz

A Ferencváros vezetőedzője elmondta, idő kell ahhoz, hogy az új játékosok karakterét megismerje a szakmai stáb.

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, valamint Prukner László, a labdarúgócsapat vezetőedzője volt a vendége a Magyar Televízió Ma reggel című műsorának.

“Nekünk is fájdalmas döntés volt meghozni a gazdasági megszorításokat a klubnál és csökkenteni a fizetéseket, de a jelenlegi gazdasági helyzet ezt kívánta meg. Ettől függetlenül nem volt harag a játékosok körében és rosszindulatú megjegyzés sem” – mondta Kubatov a korábbiaknál kisebb költségvetésre utalva.

– Úgy érzem, erősödni fogunk ebben a szezonban. Schembri góljai hiányozni fognak, még nem tudom, ki pótolja. Ennek ellenére igyekeztünk úgy igazolni, hogy több variációs lehetőségünk legyen támadóposzton. Remélem, a védelemben Otten érkezésével egy új színt mutathatunk meg. Ha sikerül a régi játékosok lelkesedését megtartani, akkor a Ferencváros a múltjához méltó eredményeket érhet el idén. Ehhez persze meg kell ismernünk a játékosok karakterét és azt formálni a céljainkhoz” – mondta Prukner, aki hozzátette, szerencsés edzőnek mondhatja magát, mert ahogy kaposváron, úgy az Üllői úton is teljes bizalmat élvez, és senki sem szól bele a szakmai munkájába.

A Ferencváros csütörtökön lép pályára az Albert Stadionban az örmény Ulysses ellen az Európa Liga selejtezőjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik