Foci

Egervári már csak előre tekint

A szövetségi kapitány bízik benne, hogy az egy éve szenvedő Juhász Roland felépül sérüléséből. Németh Krisztián külön edzéseket végez Telkiben.

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az MLSZ honlapján megjelent legfrissebb blogbejegyzésében kifejti: a szabadság letelte után a múlt héten beszámoltak az elmúlt fél év munkájáról a szövetség elnökségének, innentől pedig csak előre tekintenek.

Juhász Roland egy éve szenved az ülőidege miatt, kezelésekre jár, a hírek alapján lehet bízni a teljes felépülésében. A kapitány abban is reménykedik, hogy Gera Zoltán, Koman Vladimir, Németh Krisztián és Rudolf Gergely is rendszeres játéklehetőséget kap majd leendő klubjában, valamint Lázár Pál is kiharcolja helyét a Samsunspor csapatában.

Egervári Sándor megemlíti: Németh Krisztián megkérte a válogatott stábját, hogy tartsanak neki külön edzéseket, így minden második nap foglalkoznak vele Telkiben. Bárhol is kell majd edzésre jelentkeznie, Németh szeretne tökéletesen felkészült lenni, valamint az augusztus 10-i, Izland elleni találkozóra is kirobbanó formában térne haza – írta a kapitány.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik