Foci

Kakát árulja a Real

A Real Madrid megválik a brazil Kakától, aki Neymar érkezése miatt létszám feletti lehet, és Mourinho amúgy sem számít rá az új szezonban.

José Mourinho vezetőedző megköszönte a blancók 8-asának madridi munkáját, de egyúttal azt is közölte a 29 éves világbajnok irányítóval, hogy a továbbiakban nem számítanak a játékára.

Amellett, hogy Kaká nem váltotta meg a világot Madridban, főképp a Santos ifja csillaga, Neymar nagyon valószínű érkezése miatt lesz brazil-brazil csere a támadóalakzatban.

Kaká 2007-ban Aranylabdás lett, 2009 nyarán 70 millió euróért vették meg az AC Milantól, amellyel a játékos gyakorlatilag mindent (bajnokság, Bajnokok Ligája) megnyert.

A Realnál azonban nem tudott úgy teljesíteni, mint a milánóiaknál, ahol kulcsszerepben játszott. Az elmúlt szezonban pedig sérülések miatt keveset játszott.

A Real elnöke Florentino Perez sokáig vonakodott megválni Kakától, de végül úgy döntött, ez a legjobb megoldás.

Mármint a Madridnak, bár az biztos, hogy a királyi gárda már nem kap 70 milliót a brazilért, aki azért valószínűleg hamar talál magának csapatot, olasz és angol klubok is szóba kerültek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik