Foci

Két csatárral San Marino ellen

Egervári Sándor kedden délelőtt hirdet kezdőcsapatot San Marino ellen, az összetétel és a felállás is változik a luxemburgi meccshez képest.

A válogatott a déli órákban érkezett meg a San Marino közelében fekvő olaszországi Monte Colombo falu melletti szállodába. A megérkezést ebéd követte, majd az esti edzésig pihenő szerepelt a programban.

A tréning előtti sajtótájékoztatón Egervári Sándor elmondta: a luxemburgiak ellen nem mindenben valósultak meg az elképzelések, de éppen azért ellenük játszottak, hogy a keddi riválishoz hasonló felfogásban futballozó csapattal szemben tudjanak készülni.

Szabics győztes gólja Luxemburgban

Egervári Sándor két csatárt küld a pályára San Marino ellen. A kapitány kedden délelőtt hirdeti ki kezdőcsapatát, amely több poszton változik majd.

Koman Vladimir szerint nem teljesítettek végig jól Luxemburgban, a lehetőségek megvoltak a nagyobb különbségű sikerhez, ha a helyzetkihasználás jobb, elégedettebb lenne a közvélemény.

A középpályás nem írná alá “látatlanban” az 1-0-ás idegenbeli győzelmet, bízik benne, hogy ennél nagyobb különbségű lehet a siker.

„Ugyanakkor nem a gólok száma, hanem a három pont begyűjtése a legfontosabb, ezért akkor is meg kell becsülni a győzelmet, ha azt esetleg a kilencvenedik percben szerzett góllal érjük el” – mondta Koman.

A kora esti rövid edzésen nem vett részt Lázár Pál, akit hőemelkedése miatt pihenésre ítélt dr. Szilágyi György csapatorvos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik