Foci

Gera otthagyta az edzőtábort

A sérüléssel bajlódó magyar válogatott középpályás hétvégén csatlakozik ismét a kerethez.

Az mlsz.hu cikke szerint a Fulhamben légióskodó Gera Zoltán sérülése nem javult, így biztosan nem utazhat el a csapattal Luxemburgba, a nemzeti együttes soron következő barátságos mérkőzésére.

Jövő kedden már San Marinóban vendégeskedik Egervári Sándor legénysége, Európa-bajnoki összecsapáson lesznek érdekeltek Dzsudzsák Balázsék. Gera ekkor már a kerettel lesz, a hétvégén csatlakozik ismét a csapathoz.

A szövetségi honlap tájékoztatása szerint kedden két tréning volt a menü, az elsőn a beválogatott játékosok mintegy háromnegyede vett részt, csak azok hagyták ki, akik kisebb sérüléssel bajlódtak, vagy később fejezték be a bajnoki küzdelmeket a többieknél. Egy gyors lábteniszbajnokságra is sor került, ezt a HajnalTamásVadócz KrisztiánTököli Attila trió nyerte meg.

Délután másfél órán át edzettek labdarúgóink, melynek végén a védekező taktika begyakorlása kapott prioritást. A foglalkozáson közel ugyanannyi szakember vett részt, mint játékos, mivel a Telkiben zajló pro licences tanfolyam hallgatói is bekapcsolódtak a munkába.

A szerde egy délelőtti megbeszéléssel kezdődött, majd délután újfent edzésre került sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik