Foci

Hajnal: megérte Stuttgartba szerződnöm

Hajnal Tamás, a VfB Stuttgart magyar válogatott középpályása szerint a szezon második felére kell építenie csapatának.

Hajnal Tamás a télen érkezett Stuttgartba, azonban máris megkedveltette magát a csapat drukkereivel. Tizenegy mérkőzésen lépett pályára, ezeken három gólt szerzett, de az előkészítésben is jeleskedett, a VfB pedig megmenekült a kieséstől.

A német schwarwaelder-bote.de készített interjút honfitársunkkal, aki a bennmaradás következtében további két évig erősíti majd a Stuttgartot egy kölcsönszerződésébe foglalt opciónak köszönhetően. A VfB-hez szerződéséről röviden annyit mondott, százszázalékosan megérte átigazolnia újdonsült csapatához.

Hajnal Tamás elárulta, nagyon örült korábbi csapata, a Dortmund bajnoki címének. Nincs benne keserűség, mert már a szezon elején tudta, hogy nincs jövője a BVB-nél. Hozzátette, pár korábbi társa, valamint Jürgen Klopp is gratulált neki a stuttgarti teljesítményéhez és a bennmaradáshoz.

A jövővel kapcsolatban a magyar válogatott középpályás elmondta, a szezon második felére kell építeni Stuttgartban, az utóbbi fél évben szerzett 30 pont szerinte nem véletlen – 42-vel zárt az együttes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik