Foci

Nyilasit az angol focira emlékeztette a kupadöntő

Az MLSZ sportigazgatója szerint szenzációs mérkőzésen hódította el a Magyar Kupát a Kecskemét.

Örömmámorban úszik Kecskemét, miután a Magyar Kupa tegnapi döntőjében a város labdarúgócsapata 3-2-re verte a bajnoki aranyérmes Videotont, ezzel a 100 éves klub legnagyobb sikerét érték el.

Az öt gólt hozó találkozóról Nyilasi Tibor, a Ferencváros korábbi legendás játékosa, jelenleg a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) sportigazgatója is elismerően nyilatkozott a szövetség honlapjának. “Szenzációs mérkőzés volt a tegnapi kupadöntő, olyan találkozó, amely igazi támadófutballt hozott, remek csatákat, ütközéseket, szerencsét és pechet egyaránt. Már-már angol mérkőzések juthattak az eszünkbe annak láttán, ahogyan a Kecskemét játékosai ostromolták a Videoton védelmét. A KTE szinte mindvégig remekelt, és a Videoton is megmutatta tudását a találkozó egyes szakaszaiban, így a szurkolók lüktető összecsapást láthattak” – fogalmazott Nyilasi, aki játékosként kétszer, edzőként háromszor nyert Magyar Kupát.

Csábi József, a válogatott szakmai stábjának tagja szintén elégedett volt a látottakkal: “Nagyon jó meccset láttunk, jó iramú, színvonalas találkozót, amely méltó volt a kupadöntőhöz. Az első félidőben inkább a Kecskemét, a másodikban mindkét csapat kezdeményező volt. Végig élvezetes volt a játék, és több remek egyéni teljesítményt is láthattak a nézők. Számomra nem volt meglepetés a Kecskemét győzelme, mert egy kupadöntő mindig más, mint egy bajnoki mérkőzés” – nyilatkozta a szakember az mlsz.hu-nak.

AJÁNLOTT LINK:

A szakembereknek is tetszett a kupadöntő (mlsz.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik