Foci

Unalmas döntetlen Kaposváron

A Monicomp Ligában a dobogóra pályázó Kaposvár és Debrecen nem bírt egymással a somogyi városban, így megosztoztak a pontokon.

Azzal a tudattal léptek pályára a csapatok a Monicomp Liga szombat délutáni mérkőzésén, hogy győzelmük esetén közvetlen riválisuktól rabolhatnak pontot, amely a dobogóért folytatott harcban kettős sikerrel ér fel.

A Debrecen Zdenek Scasnyval nem úgy játszott, hogy erre akkoriban esély mutatkozott volna, de mióta Kondás Elemér a vezetőedző, a csapat újra sikeres, legutóbb csak szerencsétlen körülmények miatt vesztettek pontot a Ferencváros otthonában. Mivel a Fradi nyert a Szolnok ellen kora délután, még inkább fontossá vált a 90 perc.

Az a 90 perc, amely kifejezetten gyenge játékot hozott, az első félidőben, még Oláh Lóránt, a Kaposvár játékosa is azt mondta a meccset közvetítő Sport 1 Televízió riporterének, hogy ne számítsunk jó játékra, mert a nagy tét miatt nem szokott közönségszórakoztató perceket hozni egy hatpontos találkozó. Mi igényt tartottunk volna rá, de a korábban a Lokiban is szereplő csatárnak lett igaza.

A 60. percben alakult ki az első valamire való helyzet, az is egy védelmi hiba után: Gujic adta oda a labdát Kulcsárnak, de lövését Kovács védeni tudta.

A 66. percben Oláh lőtt szépen kapura, de nem elég szépen ahhoz, hogy gól szülessen a lövésből. A 82. percben Coulibaly önzőzött, nem adta be középre Dombinak, odalett a ziccer.

Meg a meccs is, amelyet jobb, ha minél előbb elfelejtünk.

Eredmény – Monicomp Liga, 27. forduló:
Kaposvár, 3000 néző, vezette: Kassai Viktor
Kaposvári Rákóczi – Debreceni VSC-TEVA 0-0
Kaposvár: Kovács – Okuka, Bank, Zsók, Gujic – Pavlovic (Farkas, 88.), Hegedűs, Pedro, Balázs – Oláh (Javad, 83.), Peric (Grumic, 70.). Vezetőedző: Sisa Tibor
Debrecen: Novakovic – Nagy, Simac, Mijadinoski, Fodor – Kulcsár (Illés, 64.), Bódi (Salami, 88.), Yannick (Dombi, 79.), Ramos – Szakály, Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Sárga lap: Okuka (38.), illetve Bódi (32.), Illés (71.), Coulibaly (72.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik