Foci

Demonstrálnak a Honvéd-drukkerek

A kispesti szurkolók békés tüntetést szerveznek a vasárnapi, Videoton elleni bajnoki előtt - méltóbb Honvédot szeretnének.

A Budapest Honvéd egyik szurkolói csoportja szervezi a békés tüntetést, melyet a Bozsik-stadionban tartanának a bajnokesélyes Videoton elleni vasárnapi mérkőzést megelőzően. A csoport mottója: „A hagyományokhoz méltó Kispestet!”

Ez a felirat állt azon a molinón, amelyet George F. Hemingway, az egyesület tulajdonosa nem engedélyezett a stadionban kifüggeszteni.

A szurkolók kifejezik közleményükben, hogy nem a capat ellen irányul a megmozdulás, amelyet most, a győzelmek és a szép sorozat alkalmával szerencsésebbnek vélnek megrendezni, mint a kiesés fenyegette korábbi időszakban.A drukkerek nehezményezik a klub kommunikációját, és emlékeztetnek az apadó nézőszámra is, szerintük semmibe veszi a vezetés a szurkolókat is.

Ahogy fogalmaznak felhívó levelükben, a cél: “olyan légkör a Puskás Ferenc utcában, a Bozsik Józsefről elnevezett stadionban, amely nem csak a szavak és az amerikai hotdog szintjén kínál családi programot”.

A szervezők a résztvevőktől azt várják, hogy a demonstráció végén a B-közép törzshelyére, a Kanyarba vegyenek jegyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik