Foci

A Honvéd legyőzte a Paksot

A fővárosi alakulat 1-0-ra verte a tabella második helyén álló vendégeket a Monicomp Liga 24. fordulójában.

A bajnokság második helyén álló, Ligakupa-győztes Paks budapesti vendégszereplése zárta a labdarúgó NB 1 hétvégi fordulójának szombati játéknapját, ahol a Honvéd két győztes meccs után ismét a három pont megszerzésére tört.

Aktívabban kezdtek a hazaiak, az első paksi próbálkozásra negyed órát kellett várni. A 34. percben vezetéshez is jutott a Honvéd, egy szöglet után Lovric fejelt a kapuba.

Kis Károly együttese Magasföldi révén még a szünet előtt egyenlíthetett volna, Kemenes azonban hárítani tudta a támadó próbálkozását.

A folytatásban hiába igyekezett a Paks, nem tudtak komoly lehetőségeket kidolgozni, sőt, Csernyánszkinak bravúrt kellett bemutatnia a csereként beállt Vólent ziccerénél.

Sok esemény már nem történt, a Honvéd zsinórban a harmadik győzelmét aratta, így a hetedik helyre ugrott előre Supka Attila alakulata.

Eredmény – Monicomp Liga 24. forduló
Budapest, Bozsik József Stadion, 1000 néző, vezette: Oláh Gábor
Budapest Honvéd – Paksi FC 1-0 (1-0)
Honvéd: Kemenes – Lovric, Botis, Debreceni, Hajdú – Moreira, Horváth A. (Akassou, 69.), Zelenka (Sadjo, 81.), Hidi, Ivancsics – Bright (Vólent, 61.). Vezetőedző: Supka Attila
Paks: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Fiola, Szabó J. – Magasföldi, Sifter, Böde (Nagy I., 67.), Sipeki (Báló, 28.) – Kiss T. (Haraszti, 67.), Vayer. Vezetőedző: Kis Károly
Gólszerző: Lovric (34.)
Sárga lap: Ivancsics (88.), Debreceni (90.), illetve Fiola (41.), Nagy I. (79.)
Piros lap:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik