Foci

Csank nem pánikol

A kiesés elkerüléséért küzdő Újpest hazai pályán fogadja a Zalaegerszeget a Monicomp Liga 24. fordulójában.

Mind a két fél, az Újpest és a Zalaegerszeg is egy kellemetlen vereségből kénytelen talpra állni, a fővárosiak legutóbb Szolnokon kaptak ki a bajnokságban, a ZTE pedig a kupában, Kecskeméten ütötte meg a bokáját, a KTE 5-1-ről várja az elődöntő visszavágóját.

Mészöly Géza, a lila-fehérek vezetőedzője abban bízik, hogy amilyen váratlanul gödörbe került együttese (csak a 13. az Újpest), olyan gyorsan ki is lábal belőle: „egyre nagyobb a tét, hiszen folytatnunk kell a pontok gyűjtögetését, amihez a győzni akarás mellett türelem is kell. Nem szabad kapkodnunk, hanem türelmesen, de ellentmondást nem tűrően kell játszanunk” – mondta Mészöly, aki azt szeretné, hogy a drukkerek ezekben a nehéz időkben a csapat mellé álljanak.

Csank János a Zete trénere nem az a pánikolós típus, felhívta játékosai figyelmét, hogy a jobbik játékukat kell mutatniuk a Megyeri úton, ha el akarják érni a céljaikat. A kecskeméti fiaskót átbeszélte a társaság és nem akarnak már hátrafelé tekintgetni, mivel egymást érik a mérkőzések.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik