Foci

Redknapp: ez klasszikus volt

Parádés meccset és döntetlent vívott a Tottenham és az Arsenal a Premier League-ben. A menedzserek nem adják fel.

Mindkét csapatnak nagyon fontos volt a Tottenham Hotspur-Arsenal angol bajnoki mérkőzés a szerdai játéknapon, és a 3-3-as döntetlennel egyik csapat sem lehet elégedett. A két menedzser ugyanakkor emelt fővel emlékezik a fantasztikus csatára.

“Óriási meccs volt, igazi londoni klasszikus. Nagyszerű, hogy 1-3 után fel tudtunk állni, még nyerhettünk is volna. Az első félidő az Arsenalé volt, a második a miénk. Ennél többet nem is tudok kérni a fiúktól” – mondta Harry Redknapp, a Spurs menedzsere, aki kitért a Manchester Cityvel szembeni hátrányra is.

“Tavaly jócskán megelőztük őket, csakhogy a szünetben 150 millió fontot költöttek erősítésre. Ezzel nem tudunk versenyezni. Az idénynek egyébként még nincs vége, megyünk tovább előre” – így Redknapp.

A találkozó összefoglalója:

“Nagyon nehéz meccs volt, és annak ellenére, hogy nem nyertünk, a csapat ismét megmutatta, mennyire erős. Vezettünk 3-1-re, és lőttünkegy gólt, amely nem volt les. Nekünk magunkkal kell foglalkoznunk, nem azzal, hogy a Chelsea még mögöttünk áll a tabellán” – mondta a kolléga, Arsene Wenger.

A francia szakember hozzátette: “A Chelsea még játszani fog a Manchester Uniteddel és a Tottenhammel. Ezen a meccsen kicsit elfáradtunk a végén, ami érthető a Liverpool elleni végjáték miatt.

Az Arsenal a 3-3-as döntetlennel nem tudta tehát kihasználni a Manchester United pontvesztését (0-0 a Newcastle otthonában), így hátránya még mindig 7 pont.

AJÁNLOTT LINKEK:

Amit a menedzsreek gondolnak (givemefootball.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik