Foci

Mourinho az eltiltástól mentené meg játékosait

A Real Madrid vezetőedzője Ramost és Di Maríát is a padra ültetheti a Tottenham elleni BL-visszavágón, de Ronaldo is veszélyben van.

Közel áll a Bajnokok Ligája elődöntőjébe kerüléshez a Real Madrid, miután a Tottenham elleni negyeddöntő első mérkőzésén 4-0-ra nyerni tudtak a spanyolok. A királyi gárda holnap Londonban biztosíthatja be a továbbjutást, de ellenfelük mellett saját magukra is figyelniük kell, hiszen többen már csak egy sárga lapos figyelmeztetésre állnak attól, hogy eltiltsák őket.

José Mourinho csapatának ellenfele a következő körben nagy valószínűség szerint a Barcelona lesz, így különösen érzékeny veszteség lenne bármely kulcsjátékos elvesztése. Egyes értesülések szerint éppen ezért Mourinho azt tervezi, hogy a szélen szereplő Sergio Ramost és Angel Di Maríát a padra ülteti, hiszen a szélvészgyors Gareth Bale ellen könnyen “be lehet sárgulni”.

Rajtuk kívül Cristiano Ronaldo, Raul Albiol és Ricardo Carvalho is sárga lappal lép pályára, de ők így is szerepet kaphatnak, hogy ne legyen teljesen felforgatva az együttes. Jó hír Mourinho számára, hogy sérülése után Londonban ismét bevethető lesz Karim Benzema, a gárda francia gólvágója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik