Foci

Két pontot hagyott Újpesten a DVSC

A Monicomp Liga 22. fordulójának záró mérkőzésén a DVSC-TEVA kétszer is vezetett Újpesten, de 2-2-es döntetlen lett vége.

A vendég Debrecen szerezte meg a vezetést Újpesten, Ramos a 12. percben remek ütemben ívelt Coulibaly elé, a gall támadó besétált a labdával a tizenhatoson belülre, majd kilőtte a jobb alsó sarkot. Szinte azonnal válaszolhatott volna a lila-fehér csapat, Lázár lökete azonban, ha centikkel is, de elkerülte a kaput, majd Rubus bombáját védte Verpecz.

A 35. percben a fővárosiak védője egy szöglet után pár lépésről nem tudta bevenni az üresen tátongó kaput, ezt azonban hamar elfelejtettük, mivel Lázár senkitől sem zavartatva gurított mellé centikről, pedig Böőr remek nagyszerűen ugratta ki a fiatal támadót. Mégis 1-1-el vonulhattak szünetre a csapatok, egy szabadrúgás után Takács fejelt Ahjuperához, a légiós pedig a hálóba bólintott – a teljes hajdúsági védelem asszisztált a gólhoz.

Fordulás után újfent a Loki került előnybe, Takács lökte fel Coulibalyt a tizenhatoson belül, Czvotkovics pedig magabiztosan értékesítette a büntetőt. Ezt követően a francia előtt adódott két lehetőség, majd Ahjupera egalizált az utolsó tíz percbe érve, újra nyílt lett a meccs!

A vége aztán maradt a 2-2, azaz a bajnoki címvédő Loki közel egy éve nyeretlen idegenben.

Eredmény – Monicomp Liga – 22. forduló:
Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 3642 néző, Vezette: Andó-Szabó Sándor

Újpest – DVSC-TEVA 2-2 (1-1)

Újpest FC: Balajcza – Szokol, Rubus, Takács Z., Pollák – Böőr, Tajthy, Mitrovics, Balogh B. (Magos, 76.) – Lázár (Sitku,88.), Ahjupera
DVSC: Verpecz – Bernáth, Komlósi, Mijadinoski, Mardare – Czvitkovics, Ramos, Varga J. (Dombi, 55.), Yannick – Salami (Bódi, 31.), Coulibaly

Gólszerző: Ahjupera (45., 82.) illetve Coulibaly (12.), Czvitkovics (63. – 11-esből)
Sárga lap: Tajthy (71.) illetve Varga J. (44.), Mijadinoszki (45.), Ramos (52.)
Kiállítva:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik