Foci

Törőcsik András munkát vállal az Újpestnél

Visszatér a lilákhoz a klub korábbi legendás futballistája, aki az egyesület utánpótlásának koordinátoraként dolgozik majd.
Kapcsolódó cikkek

“Nagy kedvvel vágok neki a feladatnak. Talán jöhettem volna előbb is, de persze amiben tudok, segítek” – nyilatkozta csütörtöki bemutatkozó sajtótájékoztatóján a korábbi válogatott támadó.

“Az ő személye minden, magyar labdarúgást szerető embernek sokat jelent. A feladatkörön sem kellett sokat gondolkodni, olyat akartunk, amely közel áll a személyiségéhez. Szükségünk van a szemére, a meglátásaira” – mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Az 55 éves “Törő” – aki 45 válogatottbeli fellépésén 12 gólt szerzett – mindennap figyelemmel kíséri majd a fiatalok edzését, mérkőzéseit, valamint a Bozsik-programban részt vevőkre is odafigyel majd.

“Remélem, azért majd néha én is konzultálhatok vele” – tette hozzá Mészöly Géza, a felnőtt csapat vezetőedzője.

Törőcsik András a szeptemberi, 6-0-s sikerrel végződött hazai összecsapást nem láthatta kórházi kezelése miatt, ám most is győzelemre számít.

“A Fradi elleni két meccs mindig a bajnokság két legfontosabb összecsapása, ez feldob engem. Mindenképpen szorosabb meccsre számítok, de remélem, nyerünk” – nyilatkozott optimistán Törő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik