Foci

Kampányolt Ferencváros és Újpest polgármestere

Méghozzá a pénteki Fradi-Újpest-meccs békés lebonyolításáért szólalt fel Bácskai János és Wintermantel Zsolt.

A Monicomp Liga 21. fordulójában, az Albert Stadionban rendezik meg a Ferencváros-Újpest-derbit pénteken, 19 órától. Emlékezhetünk, az “odavágón”, ősszel 6-0 arányban a lilák győzedelmeskedtek.

A két politikus úgy vélte, ideje összefogni annak érdekében, hogy a két ősi rivális összecsapása csak a sportról, a futball szeretetéről, a sportszerű szurkolásról szóljon. A Springer-szobornál tartott tájékoztatón elmondták, a sport nem elválasztja, hanem összeköti az embereket.

A sajtótájékoztatón megjelentek a két klub korábbi legendás játékosai, így a zöld-fehérek részéről Albert Flórián, Szűcs Lajos, Rákosi Gyula, Fenyvesi Máté és Lipcsei Péter, a lila-fehérektől pedig Göröcs János, Várhidi Pál, Dunai Antal és Kovács Zoltán.

A felszólalók egyetértettek abban is, hogy a szurkolók többsége békés, törvénytisztelő ember. A két polgármester, akik mezt cseréltek a találkozón, egyformán a helyszínen tekinti majd meg a meccset, az újpesti Wintermantel Zsolt a vendégszektorban, mert mint mondta, ott van igazi hangulat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik