Foci

Geráék edzőjét akarja a Bayern?

Angol lapértesülések szerint Mark Hughes ülhet le nyáron a Bayern München kispadjára.

A bajor klub a hónap elején hozta nyilvánosságra, hogy Louis van Gaal vezetőedző a nyáron távozik a csapattól. Azóta szárnyra kapott már több pletyka is, hogy ki követi a pokróc kemény szakembert, a legérdekesebb felvetés eddig az volt, hogy a Bayer Leverkusent irányító Jupp Heynkes érkezik egy évre, hogy aztán a német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw vegye át a helyét a 2012-es Európa-bajnokság után – a szövetségi edző azóta már hosszabbított.

Heynkes mellett egyébként további két jelölt van jelenleg a Bayern vezetőedzői posztjára az angol Telegraph szerint: a válogatott korábbi csapatkapitánya, a jelenleg a Német Labdarúgó Szövetségben dolgozó Matthias Sammer, illetve a klub színeiben egy évet lehúzó (1987-88) Mark Hughes, aki a Gera Zoltánt is foglalkoztató Fulham trénere jelenleg.

Az egykori walesi válogatott csatár korábban hazája válogatottját, a Blackburn Roverst és a Manchester City trenírozta, utóbbi két munkahelyén azonban megosztotta a szurkolókat, csapatai nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, a Fulham jelenleg csak a 11. a bajnokságban.

Louis van Gaal kapcsán is terjednek a pletykák, legutóbb a Juventusszal hozták szóba a sokat megélt hollandot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik