Foci

Leonardo: a szív diadala volt

A keddi káprázatos, Bayern elleni győztes meccs után az Inter brazil edzője nem győzi dicsérni csapata játékosait.

A keddi Bayern München-Internazionale találkozóra jó ideig emlékezni fogunk, és alighanem az évtized klasszikusai közé is emelkedett a 3-2-es vendéggyőzelemmel végződő mérkőzés.

Az első meccsen a San Sirróban győző Bayern sokáig továbbjutásra állt, de a nagyot küzdő, remekül játszó Inter végül megnyerte a meccset és idegenben lőtt több góllal továbblépett.

“Ezt a meccset nem tudom értékelni, ezt át kell(ett) élni. Nyertünk és csak azért, mert szívből játszottunk. Jól kezdtünk, de volt egy hosszú időszak, amikor minden a Münchennek kedvezett” – kezdte értékelését Leonardo, az Internazionale vezetőedzője.

“Látni, ahogy Julio Cesar elsírta magát a végén, nagyon megható volt, látszott rajta, hogy megkönnyebbült. Ez egy történelmi siker számunkra, akármi is történt, a meccs egy tökéletes szimbóluma annak, mire képes az Inter” – szólt érthetően magasztosan a tréner.

A BL legjobb nyolc csapata között már ott van a Manchester United, a Tottenham, a Sahtar Donyeck, az Internazionale, a Barcelona és a Schalke.

Hozzájuk csatlakozhat szerdán a Real Madrid – Lyon (az első meccsen 1-1) és a Chelsea – Koppenhága (2-0) párharcok győztese.

AJÁNLOTT LINK:

Ezt nem lehet elmagyarázni, át kell élni (goal.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik