Foci

Ferguson Hernandezt magasztalja

A Manchester United a mexikói két góljával verte ki a Marseille-t a BL-ből, a menedzser virul a boldogságtól.

Ahogyan terjedelmes, videóösszeállítással tarkított összefoglalónkban írtuk, a Manchester United 2-1-re legyőzte a Marseille-t a BL nyolcaddöntőjében.

Nem véletlen, hogy Sir Alex Ferguson a két gólt szerző Javier Hernandez (Chicharito) magasztalásával van elfoglalva.

“Azt gondolom, mi is alaposan meglepődtünk rajta. Amikor megvettük, azt hittük, kell neki egy kis idő, amíg a mi fizikai követelményeinknek megfelel. Nos, igen hamar eljött ez az idő: képes 90 percen át bizonyítani” – így a menedzser.

“Ez azért is örömteli, mert így Rooneyval és Berbatovval gyakrabban cserélhetjük őket, hiszen mindhárom esetben minőségi játékost szerepeltetünk. Hernandez nagysezrű hozzáállással bír, a mozgása pedig fantasztikus. Ezt láthattuk a Marseille ellen is. Wayne nagyon élvezi, hogy mögötte szabadabban játszhat. A BL a legfontosabb sorozat, mi is meg akarjuk nyerni minden évben. Most azért van esélyünk rá, mert idegenben is jól játszunk” – összegezte gondolatait a skót szakember.

A BL legjobb nyolc csapata között már ott van a Manchester United, a Tottenham, a Sahtar Donyeck, az Internazionale, a Barcelona és a Schalke.

Hozzájuk csatlakozhat szerdán a Real Madrid – Lyon (az első meccsen 1-1) és a Chelsea – Koppenhága (2-0) párharcok győztese.

AJÁNLOTT LINK:

Ferguson Hernandezt dicséri (sport.virginmedia.com – angol)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik