Foci

Mezey: láttam a szemeken az elszántságot

A Videoton mestere szerint a Fradi nem tudta feldolgozni a rá nehezedő nyomást. Prukner már az MTK ellen készül.

Tegnap a listavezető Videoton együttese 5-0-ás győzelmet aratott a Ferencváros otthonában a Monicomp Liga 19. fordulójának csúcsrangadóján. A fehérváriak mestere szerint hiába gondolták korábban, hogy csapata a döntetlennel is kiegyezne, már a meccs előtti délelőtt látta játékosai szemén az elszántságot.

Mezey György a mérkőzés után úgy vélekedett, a helyzetek és a játék alapján a Vidi akár nagyobb arányú győzelmet is megérdemelt volna. Szerinte a Ferencváros – bár jó erőket képviselő csapat – nem tudta feldolgozni, hogy aranyesélyessé léptették elő a sajtóban. A listavezető trénere elmondta, játékosai csak a mérkőzésre koncentráltak, kizártak minden zavaró tényezőt.

Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője természetesen nem az elégedettség hangján szólalt meg a vereség után, bár szerinte túlzó volt a Videoton győzelmének aránya, mégha megérdemelten is nyertek a vendégek. Hozzátette, néhány alapembere betlizett, az egyéni hibák mellett a párharcokat is rendre elvesztették játékosai.

Mint elmondta, két gólos hátrány után leblokkoltak a játékosai. Prukner szerint az ilyen meccsek jók arra, hogy kiderüljön, kik alkalmasak a nagyobb célok eléréséhez is. Hozzátette, elemezni kell a hibákat, de az élet nem áll meg, a maga részéről már készül az MTK elleni találkozóra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik