Foci

Megbotlott Vass Ádámékban az Inter

A kék-feketék Eto'o találatának köszönhetően még vezettek Bresciában, de a végén egyenlítettek a hazaiak, ráadásul még büntetőt is hibáztak.

Péntek este kezdődött meg a Serie A 29. fordulója: a Milan mögött öt pontos hátránnyal a második helyen álló Inter látogatott a tabellán 19. helyet elfoglaló Brescia otthonába.

A vendégek nem tartalékoltak a keddi, Bayern München elleni Bajnokok Ligája visszavágóra, Leonardo a legerősebb kezdőjét küldte pályára. A gólszerzés elsősorban Sneijder, Pandev, Pazzini és persze Eto’o feladata volt, a kameruni csatár közelről be is talált a 18. percben.

Az előnyt a 85. percig megtartották a milánóiak, akkor azonban egy szöglet után Caracciolo volt eredményes, így egalizált a hazai csapat. A kezdőként pályára lépő Vass Ádámot az egyenlítés előtt két perccel cserélték le.

Nem sokkal később a vezetést is megszerezhette volna a kieső helyen álló hazai csapat, miután Cordoba szabálytalankodott a büntetőterületen belül. Az Inter védője piros lapot kapott, Caracciolo 90. percben elvégzett tizenegyesét azonban kivédte Julio Cesar.

A 94. percben az egyenlítő gól szerzője megkapta második sárga lapját, így őt is leküldte a játékvezető, az eredmény azonban már nem változott. Az Inter csak négy pontra közelítette meg városi riválisát, a Brescia maradt utolsó előtti.

A gólok és a kimaradt büntető:

Eredmény, Serie A, 29. forduló:

Brescia – Internazionale 1-1
gólszerző: Caracciolo (85.) illetve Eto’o (18.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik