Foci

Touré csak fogyni akart?

A Manchester City védője fennakadt a doppingvizsgálaton, Arséne Wenger azt állítja, felesége fogyasztószerét vette be a játékos.

Az Arsenal francia vezetőedzője, aki korábban a csapatában tudhatta a 29 éves labdarúgót kijelentette, el sem akarta hinni, amikor meghallotta a hírt, mivel Kolo Touréban egy rendes, családszerető embert ismert meg, aki ha teheti, otthon tartózkodik szerettei körében. Nem is feltételezte volna az elefántcsontpartiról, hogy illegális szerekkel élt volna csak amiatt, hogy jobban teljesítsen a pályán.

Wenger már beszélt is Touréval, és megtudta tőle, hogy a focista súlyproblémákkal küzdött, ezért felesége diétás gyógyszerét akarta bevetni, mivel az asszony esetében látványos eredményt produkált.

A gall úgy véli, Touré abban hibázott, hogy nem kérdezte meg senkitől, beveheti-e a pirulákat, ám ezt korántsem nevezné doppingolásnak.

Az afrikairól csütörtökön derült ki, hogy az A-tesztje pozitív lesz, így az angol szövetség felfüggesztette a játékjogát, a B-próba dönt a további sorsáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik