Foci

Az Audi a Győri ETO szponzora

Az Audi Hungária és a Rába-parti labdarúgóklub aláírta az erről szóló megállapodást, mely a következő szezontól 2014-ig érvényes.

A kisalfold.hu beszámolója szerint Thomas Faustmann, az Audi Hungária ügyvezető igazgatója, Tarsoly Csaba, az ETO FC elnöke és Borkai Zsolt, Győr polgármestere, egyben a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke csütörtökön sajtótájékoztató keretén belül jelentették be a szerződés aláírását.

A megkötött kontraktus a következő szezontól lép életbe, és 2014-ig érvényes. A cég a pénzügyi támogatás mellett autókat bocsát a játékosok és az edzők rendelkezésére, a gépjárművek motorjai elsősorban Győrben készülnek.

Korábbi sajtóhírek szerint a cég évi 350 millió forinttal támogatja a labdarúgóklubot.

“Az Audi gáláns, nagyvonalú ajánlatot tett” – fogalmazott Tarsoly Csaba. “A jelenlegi szerződéssel az első csapat mellett az utánpótlás is jelentős anyagi segítséget kap. Természetesen idővel szeretnénk bajnokok lenni az első osztályban és helyt akarunk állni a nemzetközi porondon is.”

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy július 29-én a Bayern München öregfiúk csapata lép pályára Győrött. A bajoroknál ebben az együttesben játszik Karlheinz Rummenigge, Oliver Kahn, Roy Makaay és Giovanni Elber is.

A sajtótájékoztatón bemutatták az ETO új himnuszát, amelynek zenéjét Dobrády Ákos szerezte, a szövegét pedig Várszegi Ákos írta.

Az Audi 2006. július 1. óta támogatja a Győri ETO női kézilabdacsapatát is.

AJÁNLOTT CIKK:

Aláírták a szerződést: Az Audi az ETO FC szponzora!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik