Foci

Ismét kikapott a Juve

A Juventus ezúttal Palermóban szenvedett vereséget. Vass Ádámmal rabolt pontot Rómából a Brescia.

Rosszul kezdődött a mérkőzés az élvonaltól egyre távolabb kerülő Juventus szempontjából, a hazai pályán játszó Palermo ugyanis már a találkozó legelején megszerezte a vezetést, a 20. percben pedig már kettő volt közte Migliacco fejesének köszönhetően.

Nem sokkal később a héten szerződtetett Matri rontott ajtó-ablak helyzetben, majd egy jogos büntetőt nézett el a játékvezető a Juve kárára. Az ezt követő szituációból mégis betaláltak a Zebrák, a lassan elsőszámú gólfelelősség előlépő Marchisio lőtt a lábak alatt a hálóba.

Marchisio gólja és az elmaradt büntető:

Mindeközben a Roma nagyon megszenvedett a Vass Ádámmal a kispadon kezdő, nemrég edzőváltáson áteső Bersciával, Borriello csak a második félidőben tudta gólra váltani a hazai mezőnyfölényt. A vendégektől aztán Eder egalizált, 1-1 és pontosztozkodás lett a vége, a Farkasok lecsúsztak róla, hogy beelőzzék a városi rivális Laziót, amely a Milannal ikszelt kedden.

Vass Ádám a 82. percben váltotta Diamantit.

A Sampdoriában Koman Vladimir és Laczkó Zsolt is csak a kispadon kapott helyet a kezdő sípszó felharsanásakor, csapatuk pedig 1-0-ás vereséget szenvedett a Cagliaritól hazai pályán. Koman Vladimir a hajrára állt be.

A Nápoly némi meglepetésre kikapott a Chievo vendégeként, így ugyan megőrizte második helyét a tabellán, öt pontra leszakadt az élen álló Milantól.

Eredmények:

Roma – Brescia 1-1
gólok:
Borriello (58.), illetve Eder (69.)

Cesena – Catania 1-1
gólok:
Jimenez (31.), illetve Lopez (9.)

Chievo – Napoli 2-0
gólok
: Moscardelli (20.), Sardo (50.)

Fiorentina – Genoa 1-0
gól:
Santana (40.)

Palermo – Juventus 2-1
gólok:
Miccoli (7.), Migliaccio (20.), illetve Marchisio (36.)

Parma – Lecce 0-1
gól:
Chevanton (90.)

Sampdoria – Cagliari 0-1
gól:
Nainggolan (37.)

Udinese – Bologna 1-1
gólok:
Domizzi (76.), illetve Di Vaio (63.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik