Foci

Megfogyatkozott a Sampdoria

A Sampdoria-Juventus bajnokin egymást érték a kemény belépők, kulcsemberek dőltek ki.

A Sampdoria Juventus elleni genovai bajnokiján nem kímélték egymást a futballisták: a meccs 0-0-val zárult, viszont csak a hazaiaknál négy játékos is kidőlt. A genovaiak hosszabb-rövidebb ideig nem számíthatnak Stefano Lucchinire, Giampaolo Pazzinire, Nicola Pozzira és Massimo Voltára.

A Samp hivatalos honlapja szerint a négy játékos egy ideig nem játszhat. A védő Lucchininek eltört az arccsontja, Pazzini boka-, csatártársa, Pozzi térsérülést szenvedett – utóbbit tíz perccel azután, hogy beállt a kispadról, le is cserélték.

Volta se járt jobban, a fiatal védőnek jókora monokli éktelenkedik a szeme alatt, ám még ő az, aki esetleg pályára léphet a Samp soron következő találkozóján (a Juve részéről az első percben megsérülő Traore dőlt ki hosszabb időre).

A négyből Lucchini állapota a legaggasztóbb. A védő olyan szerencsétlenül ütközött Amaurival, hogy a meccs után azonnal kórházba szállították, ahol meg is műtötték. A sérültek természetesen kihagyják a csapat hét eleji edzéseit. A két magyar, Koman Vladimir és Laczkó Zsolt nem játszott a torinóiak ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik