Foci

Bent elintézte a Manchester Cityt

A Sunderlandből érkező támadó első labdaérintésével meccset nyert az Aston Villának.

A kiesés ellen küzd ebben az évben a birminghami nagycsapat, nem ehhez szoktak hozzá Martin O’Neillel a drukkerek. Gerrard Houllier menedzser nem tudta eddig gatyába rázni a gárdát, most azonban kapott egy kis pénzt, amellyel megvásárolhatott pár játékost.

A Sunderland támadója, Darren Bent nagy fogás volt, mondták a szakértők a héten, pedig még egyetlen meccsen sem bizonyíthatott, egészen szombatig.

Meghálálta ezt a bizonyos bizalmat, a 18. percben a Hartról kipattanó lasztit vágta a hálóba. Ezt követően a papíron a bajnoki címre hajtó Manchester City dolgozta ki sorra a helyzeteket, de Young, Tevez és az új szerzemény Dzeko sem tudott pontosan célozni, utóbbi kifejezetten rossz döntéseket is hozott.

Az Aston Villa szeptember 11. után tudott ismét hazai pályán nyerni, 12 mérkőzés után nem kapott gólt. A City ismét vesztett két pontot a Uniteddel szemben, ráadásul az Arsenal is nyert.

A gólt itt lehet megtekinteni:

Eredmény, Premier League:

Aston Villa – Manchester City 1-0 (1-0)
gól:
Bent (18.)

A Liverpool győzelméről ITT, az Arsenal és a Manchester United sikeréről, valamint a többi találkozóról IDE kattintva tudhat meg többet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik