Foci

Nikolics Alvesszel játszana, a válogatottra még nem gondol

A Videoton zentai születésű támadója be szeretné magát verekedni a székesfehérvári együttes kezdőjébe.

A magyar élvonal előző idényének gólkirálya Magyarkanizsán volt érdekelt egy kispályás gálamérkőzésen, ennek apropóján készített vele interjút a magyarszo.com portál.

A 23 éves labdarúgó elmondta, nem esik jól neki, hogy kevés lehetőséget kap klubcsapatában, ugyanakkor nem rossz a viszonya dr. Mezey György vezetőedzővel, és ami lehetőséget kap, azzal élni szeretne. Az őszi bajnok Vidiben összesen 12 meccsen lépett pályára, ezeken négy találatig jutott.

André Alves esetleges eligazolásával kapcsolatban Nikolics kifejtette, hogy a tavasszal is szívesen alkotna csatárpárost a brazillal, nem örülne neki, ha a játékos eligazolna Székesfehérvárról.

A magyar válogatott kapcsán elmondta, reményei szerint januárban sor kerül az állampolgári eskütételre, ha összejön, akkor egy két éve tartó folyamat zárul majd le. Hozzátette, ő is értesült róla, hogy Egervári Sándor szövetségi kapitány korábban kijelentette, igényt tartana a szolgálataira. Nikolics amondó, előbb a Vidi kezdőjébe kell beverekednie magát, majd miután állandósítani tudta a helyét az első csapatban, akkor jöhet csak szóba a nemzeti együttes.

Nemanja Nikolics a magyar labdarúgásról úgy vélekedett, hogy sokkal profibban van megszervezve, mint például Szerbiában.

AJÁNLOTT LINK:

„Alves mellett szeretnék játszani” (magyarszo.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik