Foci

Simon fél évig a Feyenoordban szerepel

Ezzel együtt a 19 éves játékos 2014-ig meghosszabbította szerződését a lila-fehér csapattal.

Hosszas tárgyalások után pont került Simon Krisztián ügyének végére: az Újpest FC és a Feyenoord megállapodása értelmében a 19 éves játékos a tavaszi szezonban a holland csapatban szerepel majd kölcsönjátékosként – olvashato az ujpestfc.hu oldalon.

A két klub egyeztetése folytatódik, mégpedig a játékjog – a kölcsönidőszak utáni – opciós megvételi jogának érvényesítéséről.

Az Újpest FC azt is bejelentette, hogy a kölcsönszerződéssel egyidőben Simon Krisztián 2014. június 30-ig meghosszabbította szerződését a klubbal.

Többször beszámoltunk arról, hogy a fiatal játékos próbajátékon szerepelt a holland együttesnél. Első edzőmeccsén két gólt, a másodikon egy gólt szerzett és nagyon jó benyomást tett a Feyenoord vezetőire. Elképzelhető, hogy Simon már a szerdai, Ajax elleni bajnokin pályára lép.

Simon Krisztián és Kovács Zoltán, az Újpest ügyvezetője egyaránt megerősítette, hogy a játékosért a később bejelentkező Hoffenheim ajánlotta a magasabb összeget (a klub életében kiemelkedően magasat), de Simon a szavát adta a Feyenoord vezetőinek, és remekül is érezte magát ott, ezért döntött mellettük.

AJÁNLOTT LINK:

Simon Krisztián hosszabbított, de tavasszal a Feyenoordnál játszik (ujpestfc.hu)
Simon Krisztián nyilatkozata (ujpestfc.hu)
Kovács Zoltán nyilatkozata (ujpestfc.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik