Foci

A Barcelona most sem hibázott

A Real Madrid bukott a fordulóban, és ezt ki is használta a katalán csapat, amely így már négy ponttal vezet a bajnokságban.

Ismét álomfocit mutatott be a Barcelona a spanyol bajnokságban. Legalábbis az első félidőben feltétlenül. Ez leginkább a Real Madrid szurkolóinak fájó, hiszen a blancók elbuktak az Almeira otthonában, ahol csak 1-1-et játszottak.

Már a 8 percben betalált a Barca, egy Dani Alves által középre tett labda után Iniesta lőtt a kapuba, a labda a kaupfáról vágódott a vonal mögé.

Íme, a találat:

Ezután is szebbnél szebb támadásokat vezetett Guardiola együttese, a Malagánál alig volt a labda. A vendégek vezetőedzője, Manuel Pellegrini (aki két éve a Realt irányította) a 18. percben David Villa, a 36. percben pedig Pedro góljánál konstatálhatta, ezen a meccsen nem születik meglepetés.

Pedro gólja:

A második félidőben egy hangyányit visszavett a tempóból a Barcelona, és Duda a 68. percben jelezte, egy másik csapat is a pályán van.

Remek szabadrúgásgólt láthattunk és láthatunk itt is:

Nem sokáig örülhettek a vendégek, mert Xavi ismét álompasszal jelezte, ő az úr a Barcelona középpályáján. David Villa be is vágta a labdát, saját maga második góljával 4-1-re alakult az állás.

A meccs utolsó negyedórájában is hazai fölényt jegyezhettünk fel, de gól már nem született.

Eredmény, Primera Division:

Barcelona – Malaga 4-1 (3-0)
gólok:
Iniesta (8.), David Villa (18., 74.), Pedro (36.), illetve Duda (68.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik