Foci

Komannal verte a Romát a Samp

A Sampdoria együttese 2-1-re legyőzte a Romát a Serie A 19. fordulójának nyitómeccsén. Koman Vladimir kezdőként végig a pályán volt.

A Sampdoria hazai pályán fogadta a Roma gárdáját, a genoaiak pedig már igen korán, a 18. percben hátrányba kerültek, Mirkos Vucinic köszönt be bő negyedóra elteltével.

A Samp bármennyire igyekezett, sokáig nem jött össze az egyenlítés, azonban a második felvonás elején Palombo lecsapott egy eladott labdára, Julio Sergio kapus pedig csak piros lapot érően tudta megállítani a rutinos játékost. A megítélt pontrúgást Pozzi értékesítette magabiztosan.

A folytatásban már a hazaiak előtt adódott több lehetőség, ezt pedig a hajrában sikerült gólra és győzelemre váltani: egy jobboldali beadásra a csereként beálló Macheda csapott le, akit lerántottak, a játékvezető sípja néma maradt, de ez végül nem számított, ugyanis Guberti a teljes vendégvédelem asszisztálásával Doni kapus lábai közt a hálóba lőtt. A végén még Lucchini, majd Gastaldello mehetett idő előtt zuhanyozni a második sárga lapja miatt, az eredmény azonban maradt a 2-1.

Koman Vladimir kezdőként végigjátszotta a mérkőzést, a támadásokból többször is kivette a részét, több veszélyes beadása is akadt.

Eredmény:
Sampdoria – Roma 2-1 (Pozzi 58. – 11-esből, Guberti 84. ill. Vucinic 18.)

A mindent eldöntő gól:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik