Foci

Német ifjakra pályázik a MU

Az angol listavezető Marko Marin mellett a Mönchengladbach ifjú csillagát is vinné.

Sir Alex Ferguson tavasszal még „tipikus németek” jelzővel illette a Bayern München futballistáit, a skót futballpápa azóta alapos változáson ment át, hisz egyre-másra igyekszik németekkel megerősíteni keretét. A MU Özilről lecsúszott, Schweinsteiger sem igazolt az Old Traffordra, viszont a manchesteriek így is sikerrel pecázhatnak.

A MU korábban már jelezte, hogy nyáron megpróbálja megszerezni Marint, a Werder német válogatott szélsőjét, januárban azonban egy másik Marko, pontosabban Marco is feltűnt az angolok célkeresztjében.

Angol és német források szerint a Borussia Mönchengladbach támadó középpályása, Marco Reus keltette fel az angol óriás figyelmét, a 21 esztendős játékos csapata bukdácsolása ellenére remek őszt zárt (öt gól, hat gólpassz), és tavaly is letette a névjegyét.

A mindkét lábával remekül lövő, emellett kiválóan cselező futballista szerződése 2015-ben jár le a Borussiánál, ám ennek ellenére az érte kért összeg – 14 millió euró – nem tűnik horribilisnak. Ez a summa nyáron még csökkenhet, amennyiben a mönchengladbachiak kiesnek a Bundesligából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik