Foci

Keegan: Beckham inkább üljön a kispadra

Az egykori angol aranylabdás szerint David Beckham már aligha felel meg a Premier League elvárásainak.

Kevin Keegan egy interjúban, nem palástolva gondolatait, úgy fogalmazott, hogy a Tottenham és a Blackburn által óhajtott David Beckham már nem tudja felvenni az angol bajnokság megterhelő ritmusát. A Hatalmas Egér ugyanakkor úgy véli, az egykori remek középpályásból világszerte elismert edző válhat.

A 35 éves Beckham jelenleg azért küzd, hogy kisebb sérüléseit követően felépüljön az MLS tavaszi idényére – ezzel párhuzamosan klubja, a Los Angeles Galaxy belement abba, hogy március közepéig kölcsönben Európában játszhasson.

Angliai hírek szerint Beckham 2012-től csatlakozhat az angol válogatott edzői stábjához; amennyiben Fabio Capello az Európa-bajnokság után távozik: a Madridot és Milánót is megjárt volt manchesteri lehetne Harry Redknapp segítője.

„Óriási kihívás számára, hogy megfeleljen a Premier League standardjainak. És a válogatottságról sem mondott még le” – elemzett Keegan a Sky Sportsnak. „Nem lesz egyszerű. Hogy edzőként beválna-e? Igen. Intelligens, tud kommunikálni, nagy a tapasztalata, több futballkultúrát is ismer. David Beckham azzá válhat, amivé csak akar – a pályán viszont már nehéz a dolga.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik