Foci

Kabát, Laczkó és Szakály tört, zúzott Harkivban

A Debrecen közleményben ismerte el, hogy három játékosa balhézott a harkivi meccs után. A fő bűnös Kabát Péter.

Először ukrán lapok írtak a futballistákról – akiket nem neveztek meg -, mely szerint a debreceni labdarúgók kora hajnalban megrongálták a harkivi lengyel főkonzulátus előtti őrbódét. A hatóságok őrizetbe vették őket, majd adatfelvételt követően távozhattak a rendőrségről.

Az sq.com.ua és a vecherniy.kharkov.ua információját a mediaport.ua azzal egészítette ki a hírt, hogy a magyar labdarúgók a meccset követően sétálni indultak a városba, majd egyikük ököllel betörte az őrbódé ablakát. Az újság több képet is közölt a megrongált utcai fülkéről.

A DVSC-TEVA szerdán nagy csatában, a 88. percben kapott góllal maradt alul az ukrán együttessel szemben, 2-1 lett a végeredmény a Metalist javára. A debreceniek így öt forduló után pont nélkül az utolsó helyen állnak csoportjukban.

A haon.hu információi szerint Szakály Péter, Laczkó Zsolt és Kabát Péter volt a bűnös, és már a szállodában sem voltak feltétlenül beszámíthatóak a fiúk.

A DVSC csütörtök délután adott ki közleményt az ügyben.Ebben a klub elismeri, hogy Kabát Péter törte be az őrbódét az említett helyen. A tettéért a helyszínen 120 euróra büntették. Az ex-újpesti játékos Szakály Péterrel és Laczkó Zsolttal sétált a városban az elrendelt takarodó után.

A Laczkó Zsolt és Kabát Péter által lakott hotelszobában szintén megsérült néhány berendezési tárgy, ezek értékét a játékosok megtérítették. A DVSC a közlemény szerint megfelelően megbünteti majd a játékosokat tettükért.

AJÁNLOTT LINK:

Botrányba keveredett három debreceni focista (haon.hu)
A DVSC közleménye (loki.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik