Foci

Elégedett Dzsudzsákék edzője

A PSV Eindhoven Genovában is győzni tudott, így kiejtette az olaszokat.

A holland csapat úgy nyert a Luigi Ferraris stadionban, hogy az első félidőhöz nem sok köze volt: az olykor bántó mezőnyfölényben futballozó olaszok megérdemelten szereztek vezetést Pazzini hajrában elért góljával. Szünet után viszont megváltozott a játék képe, s az eindhoveniek a maguk javára fordították a találkozót.

„Az első félidőben a Sampdoria volt a jobb. Nagyon megnehezítették a dolgunkat, a nyomásuk alatt a passzjátékunk minden volt, csak kielégítő nem” – értékelt Fred Rutten a PSV honlapján. „Szünet után viszont a Sampdoria nem tudott feljebb kapcsolni, mi viszont igen. A magunk játékát játszottuk, s a helyzetek alapján megérdemeltnek érzem győzelmünket.”

„Győzelemre játszottunk, mivel mindenáron szerettük volna megnyerni a csoportot. Így kisebb az esélye annak, hogy egy Bajnokok Ligájából kieső gárdával kerüljünk össze” – tette hozzá a szakember.

A PSV vezeti csoportját, s amennyiben az utolsó fordulóban hazai pályán legalább döntetlent elér a Metaliszt Harkiv ellen, megnyeri az I csoportot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik