Foci

Nyert a KTE, a Kaposvár és a Haladás

Magabiztosan győztek a kiesés elől menekülő vidéki együttesek a labdarúgó NB 1-ben.

A Tomiszlav Sziviccsel az utolsó három bajnokiját megnyerő Kecskemét ezúttal egy félidő alatt eldöntötte a három pont sorsát az MTK ellen. Tököli kétszer, Szavics egyszer volt eredményes, utóbbi 11-esből. Az első félidőben minden tekintetben jobb volt a KTE, sorra szövögették a támadásokat a lilák. A második játékrészben mindkét oldalon akadtak lehetőségek, de gól már nem született.

Ez a mérkőzés volt egyébként Bede Ferenc játékvezető búcsúmeccse. A spori eredetileg a Paks-FTC találkozót vezette volna, de az elmaradt, az MLSZ pedig továbbküldte a játékvezetőt a hírös városba.

A Haladás Aczél Zoltánnal tovább menetel. A szombathelyiek ezzel együtt nehezen gyűjtötték be a három pontot. A félidőben még gólnélküli döntetlen volt az állás, ráadásul a második féldiőben Oross góljára még válaszolt Remili. A szolnoki gólszerzőt pár perc múlva kiállították, a Hali pedig két góllal érvényesítették az emberelőnyt.

A Kaposvár a bajnoki tabella második helyén álló ZTE-t fektette két vállra, pedig Simon jóvoltából Csank János csapata szerzett vezetést. A végeredmény már a 19. percre kialakult.

Eredmények, Monicomp Liga, 16. forduló:

Kecskeméti TE – MTK 3-0 (3-0)
gólok:
Tököli (2), Szavics (11-esből)

Haladás – Szolnok 3-1 (0-0)
gólok:
Oross, Nagy, Kenesei, illetve Remili
kiállítva: Remili (65.)

Kaposvár – Zalaegerszeg 2-1 (2-1)
gólok:
Oláh, Perics, illetve Simon

Korábban: Videoton – Siófok 2-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik